Destiny

Майка и баба оритаха детска учителка

Детска учителка от забавачката във врачанското село Борован е бита и ритана от две агресивни жени. Върху госпожата се нахвърлили майката и бабата на 5-годишно момиченце. Двете жени я съборили на земята, ритали я и я удряли където сварят.

Екшънът се разиграл към 8 часа сутринта във вторник, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Двете жени нахлули в градината и се нахвърлили на учителката, защото детето им се оплакало, че тя го е дръпнала за ръката предишния ден. „Погледнах ръчичката, не видях нито синини, нито други признаци за упражнено насилие”, коментира директорката на целодневна детска градина „Тошка Петрова” Силвия Ангелова. По думите й, битата учителка дори не е била на смяна предишния ден, когато детето казало, че било дръпнато от нея. Майката и бабата обаче не пожелали да разговарят и да изяснят каква може да е причината хлапето да изпитва болки в ръчичката. „Това момиченце е много кротко и добро, не виждам с какво би могло да предизвика учителката?”, чуди се директорката.

Агресивните майка и баба са задържани в районното управление на полицията в Бяла Слатина. Срещу тях е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда по чл. 129 от НК. Наказанието за това престъпление е до 6 години затвор.

Битата госпожа пък не си е взела болнични и ходи на работа.

Banner 468 x 60 px