Destiny

Хванаха петима с наркотици в Пловдив

34-годишна криминално проявена от Столипиново е задържана за притежание на наркотици.  Жената била спряна за проверка от служители на криминална полиция на Шесто РУ на кръстовището на улиците "Джебел" и "Ландос". При личен обиск от нея е иззета "Пинака". Веществото от рода на синтетичните канабиноиди е с тегло 0,163гр. По случая е започнато досъдебно производство за престъпление по чл. 354А, ал.3 от НK.

С постановление на Окръжна прокуратура Пловдив в РУ Труд е образувано досъдебно производство за притежание на наркотици. В хода на специализирана полицейска акция срещу наркоразпространението е извършена проверка на лек автомобил "Опел", който униформени от районното спрели в близост до Гробищен парк в село Калековец. В превозното средство пътували двама мъже – на 38 и 36 години и две момичета- на 17 и 19 години.

На пода на автомобила е открита саморъчно свита цигара с обгорял връх с мирис на марихуана, а между предните седалки на превозното средство са открити 10 топчета съдържащи марихуана и бутинакс. От изготвената експертна справка е видно, че теглото на бутинакса е 0.89гр.,а иззетата близо 10 гр. марихуана. Работата по документиране на случая продължава група при РУ Труд

Banner 468 x 60 px