Новият наставник на Славия Иван Колев беше представен пред медиите на стадион “Александър Шаламанов”. Специалистът застава на мястото на Хосе Мария Бакеро, който се провали начело на “белите” и записа серия от загуби. Колев запазва щаба на испанеца, с изключение на Жорди Гротакас, на чието място влиза Ангел Славков.

“Няколко неща трябва да променим, не е нужно сега да ги изброявам. Кондицията може да бъде малко подобрена, заедно с манталитетът на футболистите и с изясняване на ролята на играчите, връщаме отбора към старата система. Не е коректно да говорим кой е бил най-големият проблем, щом се стига до треньорска сменя, ясно е каква е историята. Не е един проблемът, важно е как ще подходим, за да излезе от тази ситуация. Проведох трети ден подготовка, доволен съм от работата на играчите, демонстрираха голямо желание за работа. Това е важна основа.

Настроението в съблекалнята вероятно не е било много добро. Когато за първи път се срещнах в футболистите, уточнихме, че настроението не печели мачовете, трябва да сме концентрирани изцяло върху конкретните цели долу на терена. Не мога да преценя точно какво се случва в първенството – всеки клуб е поставил цели пред треньора и ги преследва. Работата на треньорите е много тежка, оценката за работата на даден треньор пишат резултатите. Не е лъжа, че няма подходящ момент за започване на работа.

banner

За нас е важно да се настроим за мача, как ще проведем мача, противникът няма значение – Реал Мадрид, Барселона, Левски или детска градина, излизаме сериозно срещу всеки. Уважаваме Локомотив (Пловдив), гледал съм всички мачове в efbet Лига, не само на Славия, разликата е много малка, за първи път е много висока конкуренцията. Труден футбол има в нашето първенство, може да не е от много висока класа, но е труден.

На практика в момента проучвам състава, сблъсквам се с неща, които не съм очаквал – някои ме изненадаха приятно, други не. Това са играчите, не може сега да направим сериозна промяна относно състава, затова с тези играчи търсим промяна в резултатите”, заяви 66-годишният специалист, предава Спортал.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!