Шофьор атакува екип на „Градска мобилност” заради поставена скоба в столичния квартал „Лозенец”. Очевидец е публикувал кадри, на които се вижда как разгневеният потърпевш гони един от чиновниците и разпалено му обяснява какво е направил. Ситуацията прилича на улично родео. Предполага се, че разгневеният водач, който не е пуснал SMS за паркиране, атакува чиновниците, когато идват да им плати, за да му махнат скобата.

По думите на директора на дирекция “Паркиране и мобилност” в ЦГМ Александър Георгиев не е имало никакво плащане за паркирания автомобил. Той призова, ако гражданин има претенции към поставянето на скоби, да подаде жалба, а не да агресира срещу служителите.

„Колегите са пуснали жалба. Полицейски екип е идвал на място”, посочи Георгиев, но уточни, че нападателят не е бил арестуван. Платил е глобата си и си е тръгнал.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!