Destiny

Тотомилионер осинови двете лъвчета Симба и Бамби

Тотомилионер осинови лъвчетата от зоопарка в Благоевград, които бяха спасени. Николай Динков - Нинджата ще поеме издръжката на двете лъвчета и ще разшири клетката в зоопарка, в която Симба и Бамби ще бъдат настанени, предаде bTV. 

Семейството на Николай разбрали за двете лъвчета по време на почивката си в Гърция. Решението да помогнат на животните взимат спонтанно. 

Динков ще осигурява храна, медицински грижи и всичко, от което се нуждаят лъвчетата. Ще им бъде изградена и клетка по всички изисквания.

За решението си Николай казва първо на децата си, а съпругата му го подкрепя изцяло. Той държи парите да бъдат похарчени по предназначение за лъвчетата. 

През 2015 г. Динков печели 7 милиона с фиш от 3,40 лв. С печалбата си той изгражда ВЕЦ, а преди това е имал строителни фирми. 

Той е категоричен, че ако парите за лъвчетата не бъдат похарчени по предназначение, ще прекрати договора с общината едностранно и ще си поиска парите обратно. В договора ясно е упоменато, че може да упражнява контрол по всяко време. 

 

Banner 468 x 60 px