Destiny

Хороскоп за днес: Овен - невъзможен избор, риби- чакани и неочаквани промени

Хороскоп за днес: Овен - невъзможен избор, риби-  чакани и неочаквани промени Неда Иванова/Монитор

ОВЕН 

На това пълнолуние Луна и Слънце се подреждат в пречупващи аспекти спрямо вашето Слънце. Затъмненията на Луната винаги са знак за страдания свързани с масовата карма, с чувствата и емоциите, с женското начало и децата. Работата ви може да изисква отсъствие от дома в неудобен момент или семейните проблеми ще попречат на социалната ви изява. Предстои невъзможен избор.

ТЕЛЕЦ 

Каквото и да се случи днес вие ще излезете победители в бъдеще или с една идея по-богати и обезпечени. Денят е добър за съвместни дейности и действия. Може да спечелите нечие доверие и да си осигурите защити за бъдещето. Добре е да се действа екипно и да са овладява енергията на множеството. Ще си проличат родените да управляват и насочват общественото мнение.

БЛИЗНАЦИ 

Ден на призив, на неустоимо желание за обединение на позиции и интереси, за уреждане на отношенията ни в професионален и личен план. Не оставайте сами, потърсете и бъдете с тези, с които смятате да се обвържете в бъдеще. Вечерта в 21 ч. 40 мин. предстои пълнолуние с лунно затъмнение, което ще оформи лагерите в живота ни. Луна, Юпитер и Плутон са в опозиция на Слънцето.

РАК 

Денят е рисков повече за родените във втората декада. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение в знака на опозицията ви Козирога. Може да си навлечете служебни и семейни грижи с прибързан избор и неизпълнени обещания. Точно днес не взимайте емоционални решения за прекратяване на лични договори или връзки. Внимавайте, лесно ще попаднете в нарушения, които ще ви струват скъпо.

ЛЪВ 

Предстои пълнолуние с лунно затъмнение, което е неблагоприятен знак в сатурновата ви дупка. Съдбата може да елиминира ваши лични покровители или да ви отреди неприемлива за амбициите ви роля. Не излизайте от черупката си, не правете промени в екипа и не се изказвайте неподготвени. Може да ви бъдат стоварени несвойствени роли и чужди ангажименти.

ДЕВА 

Ден на призив. Родените около 10-15-и септември може да направят силен ход и да привлекат качествени партньори. Влезте в нова група по интереси, привлечете съмишленици. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение, което ще засегне негативно плановете на личната ви конкуренция. Не се отказвайте от действията, които биха ви донесли предимство. Повярвайте в себе си.

ВЕЗНИ 

Днес носите на плещите си чуждия успех и чуждата радост. В дадена ситуация може да се почувствате в изолация независимо, че доста сте се постарали. Днес и утре родените в третата декада ще изпият своето горчиво хапче, може би точно в моментите, в които другите викат ”горчиво”. Днес  семейните ви дела са противопоставени на професионалните. Все нещо ще куца и ще ви тежи.

СКОРПИОН 

Ден за съвместни инициативи, за срещи на екипа, за посещения на места, където се събират единомишленици. Всяка среща ще е от значение и в бъдеще ще даде старт на лични, професионални и партийни инициативи. Ще се родят и героите на новото време. Не се занимавайте с магическа дейност, не употребявайте силни парфюми. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение.

СТРЕЛЕЦ 

Ден за публични изяви, за съвместни делови и творчески инициативи и за включване в нови групи по интереси. Движете се в приятелска среда, съберете се с единомишленици и обмислете съвместните действия. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение, което може да се отрази активизиращо, но и провокиращо на общестено политическите събития. Увеличават се депресиите.

КОЗИРОГ

Днес може да бъдете приети в среда с ограничен достъп. Ще се наложи да направите важен избор. Някой е на път да създадете и своя партия, група или екип. Тръбачът-съдба свири сбор. Публичните ви изяви ще преминат при висока конкуренция, но и с аплодисменти. Ще се наложи да се противопоставите на нечий избор или авторитет. В този ден доказвате себе си, ще е трудно и тежко.

ВОДОЛЕЙ

Предстои лунно затъмнение в знака на съседа ви Козирог. Внимавайте какво се случва около вас и взимайте мерки. Ако мечката играе у съседа може да дойде и у вас. Планирайте срещи на екипа, на приятелския или роднински кръг, в който ще се обсъждат назрелите въпроси. Не бива да се действа солово и да се крият подробности от хората, които могат да ти помогнат и подкрепят.

РИБИ 

Този ден ще донесе рокади в семейния ви и професионален живот. Предстои лунно затъмнение, което ще освободи до дни натрупания потенциал под формата на агресивни събития. Животът ви може да се разтресе от чакани и неочаквани промени. Постарайте се да намерите мястото си в строя. Днес е особено важно да се приобщиш към подходящатата група по интереси и дейности.

Banner 468 x 60 px