Destiny

Хороскоп за днес: Рак - ден на измами и изкушения, лъв- следете знаците

ОВЕН 

До обед може да станете обект на изкушения и измами. Бъдете скромни, не започвайте амбициозни начинания и не критикувайте тези, които биха ви се притекли на помощ. За следобед насрочете професионални и приятелски срещи, на които ще се опитате да стопите дистанциите и да поговорите с разбиране за взаимните проблеми. Бъдете тактични, вземете компромисно решение.

ТЕЛЕЦ 

Бъдете внимателни с документи и договори. Родените в първата декада да не поемат излишни финансови рискове. Може да се наложи да давате обяснения за едно или друго свое действие на работното място или пред служители на закона. Но за родените в третата декада ще има повече екстри. Юпитер, Сатурн и Плутон ви облъчват в брилянтен аспект. Уреждате имот или наследство.

БЛИЗНАЦИ 

До края на работното време не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена. Нека другите се изкажат и представят доводите и офертите си. След това ще имате възможност да избирате и да намерите своя нов източник на подкрепа, сили и ресурси. Ще бъдете допуснати до места и позиции, които не се дават на всеки. Навлизаме в активизиращ енергийно период.

РАК 

Ден на измами и всевъзможни изкушения. Някой търси слабото ви място, а и вие открито споделяте неща, които не са за споделяне. Необходима е активна самозащита от негативизма наоколо. Бъдете скромни, не претендирайте и кантролирайте изблиците на емоция. Ще изживеете дисциплиниращи моменти, в които не бива да се губи чувството за мярка. Не е ден за експерименти.

ЛЪВ 

Денят е с подтискаща и негативна енергетика. Налягат ви мрачни мисли. Пазете се от измами. Ще ви настъпят на болното място тези, които са разкрили някои ваши тайни. Нищо ново и отговорно да не се започва. Не споделяйте планове и намерения. Водените преговори и разговори ще сменят посоката си и ще се развият неблагоприятно за вас. Липсва ви информация. Следете знаците.

ДЕВА 

Юпитер и Плутон са в точен съвпад. Родените след 10 септември ще имат своя шанс в делови и юридически план. Много неща ще се правят на тъмно, но в даден момент ще ви просветне как да извлечете ползи. В края на работното време ще ви се предложи неочакван шанс и вариант. Шефовете ще са благосклонни, ще ви изслушат и ще ви направят отстъпки. Утре бъдете навреме на работа.

ВЕЗНИ

Съвпадът на Юпитер и Плутон в Козирог ще се отрази негативно на родените около 15 октомври. Не решавайте базисни проекти свързани с имоти, наследства и семейни дела. На път сте към неизгодна сделка и инвестиция. Проучете нещата от различни страни и гледни точки. Не сте достатъчно самокритични и далновидни. Грешите, прибързвате, правите закононарушения.

СКОРПИОН 

Днес нищо не върви по план, но това не значи, че няма да ви донесе придобивки. Луната навлиза в Скорпион и застава в опозиция на Уран от Телец. Нещо, за което предварително сте се уговорили променя цената си или изчезва от оборот. Ще се наложат промени при пътувания, огледи и сделки. Не допускайте трета страна да се намеси в отношенията ви с досегашните партньори.

СТРЕЛЕЦ 

Денят залага промени в законов план, които няма да бъдат приети добре и може да възбудят духовете. Налягат ви мрачни мисли. Контролирайте чувствата, смирете претенциите. Не се препоръчва да „ритате срещу ръжена” точно в този момент. Вечерта може да се споразумеете с роднини по имотни въпроси. Може да получите изгодни оферти в работата и да намерите нова лична база.

КОЗИРОГ

Днес е точният съвпад на Юпитер и Плутон в знака на Козирога. За родените в третата декада ще има повече ползи и екстри. Ще се разрешат успешно имотни дела, може да придобиете собственост. Не се възгордявайте. В момент, когато чувствате превъзходство ще ви ударят в гръб тези, на които сте се предоверили. Вечерта взимате решение за промени и ремонти у дома и в офиса.

ВОДОЛЕЙ 

Луна и Уран са в квадратура със Слънцето на родените в първата декада. Както и да постъпите до 16ч. ще сбъркате, ще си докарате големи неприятности и ще привлечете нелоялна и опасна конкуренция. Ден на прилепа. Всичко се прави на тъмно и без присъствието на тези, които ще бъдат засегнати в бъдеще от водените разговори и взетите решения. Вечерта налага забрани.

РИБИ 

Ден с негативна енергетика. Налягат ви мрачни мисли, вървите към приключване на връзки, които не са издържали проверката на времето. Не бързайте, не позволявайте намеси на трета страна, която може да има изгода от разделите ви. Нищо важно да не се започва. Контролирайте кипящите си емоции и чувства. Не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена. Може би нещо бъркате.

Banner 468 x 60 px