Destiny

Свалят Гала и "На кафе" от ефир?

  • Published in Lifestyle

Под заплаха от закриване е сутрешното токшоу на Гала „На кафе”. Заради пандемията екипът на предаването бе намален до минимум, а според слуховете, много е възможно от есента проектът изцяло да бъде прекратен, пише HotArena.

През юли шоуто излиза във ваканция, но не е сигурно, дали ще се завърне през есента. Тази годината отпуската на водещата започва по-рано заради пандемията, а съдбата на любимото й предаване е под сериозен въпрос.

Хора от екипа разкриват, че съкращенията вече са започнали, а една от първите, които трябваше да си тръгнат, бе стилистката Кремена Халваджиян. Заради свития бюджет и ниските рейтинги, от телевизията обмислят сериозно, дали на есен да не го заменят с друг тв проект, пише "Минаха години".

Дори и шоуто да има нов сезон, то екипът ще е променен, а лицата в него сведени до минимум.

Сега плевенчанката трепери за мястото си, особено след като веднъж преживя подобно нещо. През юли 2005 година шоуто й слезе от ефир за цели четири години и през февруари 2009 се завърна.

Оттогава, вече 11 години Гала е несменяема в ефира на „На кафе”. Тв водещата признава, че дните след уволнението са били най-трудни за нея. Тогава се тормозела от безпаричие и липсата на смисъл да продължи напред.

Днес финансови трудности не я застрашават, но със сигурност е възможно отново да се депресира, ако бъде принудена да си остане у дома по-дълго време.

Banner 468 x 60 px