Destiny

Ето къде си прави кефа Васил Божков СНИМКИ

  • Published in Lifestyle

Подсъдимият олигарх Васил Божков пребивава на територията на един от най-скъпите хотелски комплекси в Дубай. Хазартният бос с 18 обвинение си гледа кефа в 5-звездния "Адрес Булевард" - небостъргач в сърцевината на емирството. Българският Али Баба, както сам се нарече Божков, се шири в пентхаус. Жилището е собственост на румънската фамилия Бекали, с която родният милионер поддържа лични и бизнес отношения от дълги години, пише "Галерия".

В интервюто си за националната Божков ТВ от 6 май и Васил Божков обяви, че живее в апартамент под наем в Дубай. Сега нямам пари и не разполагам с нищо, но имам доста богати приятели. Дават ми милион, два, пет. Не са българи", поясни милионерът.

Българи, пребивавали в скъпарския небостъргач, разпознаха интериора му във видеата, които Божков публикува на профила си.

Първото си видео той е заснел в лоби бара на "Адрес Булевард", а второто е правено в библиотеката на хотела.

73-етажният "Адрес Булевард" разполага със 196 петзвездни хотелски стаи и 523 различни по големина жилища и къщи. За лукса в хотела говори и цената на нощувката - най-ниската е 512 лв. Комплексът е и сред най-новите.

Banner 468 x 60 px