Destiny

Скандал с номинациите на БГ радио

  • Published in Lifestyle

Невероятен скандал разтърси феновете на родната поп музика заради номинациите на БГ Радио. По традиция българските музикални „Грами”-та бяха обявени на 24 май, а присъствието на някои номинирани и липсата на други сериозно разбуни духовете.

Вой до небесата нададоха феновете на родната музика, след като стана ясно, че почти едни и същи лица са в повечето категории. Това не е против правилата и е нещо обичайно.

Ицо Хазарта например е номиниран за песен, албум, изпълнител, видеоклип и дори присъства в категорията за текст с две парчета. Но рапа настрана.

Нито една номинация не получи дъщерята на Дими от „Сленг” — Дара Екимова, която направи доста силен дебют миналата година и излезе с няколко нови песни, пише „България днес”.

„Поне в една категория да я бяха включили, ей така, просто да я отбележат. И номинация щеше да е достатъчно признание, но не би!”, ядосват се почитатели на младата звезда.

С негодувание пък се посреща номинацията на друга млада звезда — Тита. Едрогърдата изпълнителка предизвика бунт заради новата си песен „Вивалди”. Тийн дивата ще се състезава с Алма на Саня Армутлиева, Дара и двете Михаели — Филева и Маринова.

Но феновете са на мнение, че новата й песен „Вивалди”, няма място на наградите, тъй като е със звучене на кючек на „Кристали” и е по-скоро за наградите на „Пайнер”, според критиците.

Друг трън в очите на масата е т.нар. „вечно присъствие” като Графа, Любо Киров, Миро, Криско. Талантливите изпълнители постоянно вадят нови неща, за радост на феновете, но също така публиката има нужда и от разнообразие.

Затова и се ядосва, че сред номинираните отсъстват, освен Дара Екимова, още и младата Виктория Георгиева, която почти спечели „Евровизия” тази година, а и Стефан Илчев, който победи в „Като две капки вода”.

Banner 468 x 60 px