Destiny

Ето къде живеят най- красивите мъже и жени

  • Published in Lifestyle

Beautifulpeople.com е международен сайт за запознанства. Според правилата на платформата не всеки обаче може да се регистрира - профилите на начинаещи кандидати минават през процес на одобрение от вече признати за красиви членове на сайта.

В рамките на 48 часа последните трябва да преценят дали новите кандидати, които искат да си направят акаунт, са достатъчно красиви. Ако "старшите" преценят, че "новобранците" не отговарят на това изискване, профилът им не получава одобрение и съответно бива изтриван.

От 2002 г. сайтът за запознанства прави и своя годишна класация за красота. Въз основа на това кои жители на кои страни са били по-често признавани за хубави и, съответно, кои не са получавали достъп до платформата, всяка година сайтът изготвя списък на държавите според привлекателността на гражданите им.

Настоящата година за най-красиви и от двата пола са признати потребителите от Скандинавските страни, като на върха на класацията при силния пол са мъжете от Швеция, а при жените - от Норвегия. В Топ 5 на най-актрактивните представители при господата, попадат още бразилците, датчаните, италианците и португалците.

Ето как изглежда топ 10 на мъжете според националността им, получили достъп до сайта (признати за красиви):

1. Швеция - 60%

2. Бразилия - 41%

3. Дания - 40%

4. Италия - 37%

5. Португалия - 35%

6. Аржентина - 32%

7. Норвегия - 27%

8. Испания - 25%

9. САЩ - 24%

10. Канада - 23%

При дамите първите позиции в класацията след норвежките, са заети съответно от шведките, исландките, бразилките и аржентинките.

Ето как изглежда топ 10 на жените според националността им, получили достъп до сайта (признати за красиви):

1. Норвегия - 71%

2. Швеция - 62%

3. Исландия - 61%

4. Бразилия - 45%

5. Аржентина - 43%

6. Ирландия - 35%

7. Франция - 35%

8. САЩ - 32%

9. Канада - 26%

10. Италия - 23%

Що се отнася до това кои са най-непривлекателните мъже (отказ за достъп до сайта), то на дъното на класацията са ирландците, руснаците и поляците. Като найнеатрактивни сред жените са оценени германките, туркините и китайките, пишат от Daily Mail, цитирани от Lifestyle.bg.

Banner 468 x 60 px