Бита ли е Андреа от Кобрата или певицата разиграва евтин театър?

  • Published in Lifestyle

Евтин театър ли разиграва Андреа?

Това е въпросът, който си задават почитателите на певицата, които с трепет следят драмите между нея и Кубрат Пулев. След като се показа с насинена и подута устна и послание към снимката - "Извинявай, че казах истината", всички предположиха, че Кобрата е наказал блондинката за информацията, която изнесе за него през последната седмица.

Фотосът бързо изчезна от социалните мрежи и малко след това Андреа се оказа жива и здрава, без никакви видими следи от насилие. Това накара последователите на певицата гневно да предположат, че чалгарката разиграва театър и се опитва да се изкара жертва на боксьора.

Певицата продължи да демонстрира живот на щастлива и свободна жена и така и не отговори на запитванията на феновете дали е яла бой. Насиненото лице на Андреа беше поредната провокация на блондинката. Дни наред тя разкриваше тайни за връзката между Кобрата и възлюбената му Розали, с която спортистът имал връзка от около четири години, но певицата чак сега разбрала. Както "България Днес" първи писа, Кубрат и въпросната дама - собственичка на фирма за недвижими имоти, притежават общ имот на стойност 82 бона.

Раздялата с Кобрата има и благоприятно въздействие върху Андреа. Певицата споделя, че е започнала да тренира и с правилна диета е свалила цели 10 килограма само за две седмици. Андреа прекарва голяма част от времето с приятелката си Моника Валериева, двете често вилнеят из нощните заведения.

Кобрата лъгал певицата дълго време Дали блондинката е яла шамари от дългогодишния си възлюбен, или всичко е било цирк, все още не е ясно, но всички от обкръжението на певицата са категорични в едно - Андреа не трябва да мълчи, ако е жертва на насилие!

Banner 468 x 60 px