Destiny

Съседи на Жени Калканджиева: Шумът е денонощен

  • Published in Lifestyle

Съседите на Жени Калканджиева в жилищната кооперация в столичния кв. „Бояна“ се оплакват, че денонощно стават свидетели на силно слушане на музика, ремонтни дейности и скандали. Пред NOVA те обясниха, че често се будят от силния шум, а в сградата постоянно влизат непознати, които гостуват на „Мис България 1995“.

Жителите на кооперацията дори започнали подписка, с която искат семейството да напусне жилището си, след като съпругът на Калканджиева Стефан Манев - Тачо, счупи носа на свой съсед след спор преди две седмици. На него му беше наложена мярка за неотклонение „парична гаранция“ от 5 хил. лв. за посегателството.

На самата Калканджиева ѝ беше повдигнато обвинение за дребно хулиганство, след като във вторник вечерта участва в скандал със съседите си. Наложи се полицията да посети адреса два пъти поради буйното поведение на миската. При второто им пристигане на ул. „Поп Евстати Витошки“ тя започнала да псува и обижда органите на реда и замеряла патрулките с яйца. Вчера трябваше да се проведе и съдебното заседание за инцидента, но то бе отменено за 25 юни.

 

Banner 468 x 60 px