Destiny

Aмериканското правителство призова Димитър Маринов да се прибере в САЩ, той отказа

  • Published in Lifestyle

Българският актьор, който преди година развя трибагреника ни на сцената на наградите „Оскар“, Димитър Маринов обяви, че е бил призован от американското правителство да се прибере в САЩ.

„Имам два сина под 18-годишна възраст, имам и съпруга там“, обясни звездата от „Зелената книга“, като добави, че въпросните мерки са опит на правителството да се погрижи за своите граждани. Маринов разясни, че има на разположение до утре сутринта да вземе решение дали да отпътува обратно за Щатите. След разговор и с жената до него обаче преценил да остане в България и да продължи участието си в „Като две капки вода“.

„За мен беше жесток шок, когато се обади и ми каза, че искат да се прибереш“, каза по време на лайв чат с публиката продуцентът на риалити формата Маги Халваджиян. "Бях впечатлен, когато в началото на епидемията ти събра целия екип на предаването и ни каза, че оттук нататък никой не е задължен да продължи да участва, няма договори и вратата е отворена.

Аз обаче вярвам, че имам мисия тук довери Маринов. Актьорът бе категоричен, че парите не са фактор при вземането на решението дали да остане в „Като две капки вода“. „Искам да стана по-голяма част от родината си“, заяви още той. Екранният Олег от „Зелената книга“ допълни, че е останал трогнат от реплика на продавачка в местния магазин, от който пазарува ежедневно. „Каза ми „Благодарение на вас ще се посмея в понеделник“, аз й отговорих, че благодарение на нея пък ще мога да хапна“, каза още Маринов.

На отговор на въпрос от фен, актьорът е категоричен, че отказът му да се прибере в Щатите не означава, че се лишава от американското гражданство. Стартирал е обаче процедура, за да може синовете му да станат и български граждани.

 

Banner 468 x 60 px