“Внезапният порив на г-жа Габриел да поиска отстраняването на Гешев трудно предизвиква у мен възторг. В момента виси един много важен въпрос – дали заявката на Мария Габриел е плод на закъсняло с 3 години просветление, на внезапен катарзис или на определен интерес на хората, които стоят зад Мария Габриел”, заяви президентът Румен Радев.

По думите му България е изгубила 3 години, в които внесените от служебните правителства на Радев внесените в прокуратурата множество сигнали за мащабни злоупотреби прашлясват.

“Корупцията е неразкрита, чувството за справедливост е смазано, а политическият процес е заприщен. Надявам се бъдещият премиер на България да узрява за важните за България решения. Всичко ще стане ясно, когато партията мандатоносител внесе при мен състава на кабинета”, каза още Румен Радев.

banner

 

 

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!