Фондация АРАКС кани на фотоизложба “Арменското културно и историческо наследство по света”, която ще бъде открита в гр. Пловдив, в пространството около Римски стадион на 23.04.2023 г. от 17.00 часа.

Ще имате възможност да се докоснете до изключителните фотографии на Дикран Дюлгерян. Уважаваният фотограф е роден в Турция и е член на „BOLIS LUSADU AND FOTON PHOTO ASSOCIATION“ в Истанбул.

В изложбата му, посетителите ще могат да видят 20 от най-добрите му фотографии, които олицетворяват арменското наследство за света, отразено чрез обектива на Дюлгерян.

banner

Неповторими пейзажи, архитектурни паметници, земи, гори и поляни, запомнящи се лица, танцуващи и творящи хора, духовност, чувственост, красота, богатство и магнетизъм.

Изложбата е част от Шести международен фестивал „Здравей, Армения“ и културния календар на гр. Пловдив, организиран от Фондация „Аракс“ и осъществен с финансовата подкрепа на Община Пловдив.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!