Краят на една ера! Останахме без плеймейтки

Краят на една ера! Останахме без плеймейтки HotArena

Ерата на плеймейтките и силиконките върви към своя край. Родните миски масово започнаха да се преквалифицират, дистанцирайки се от имиджа си на изкусителки и носителки на доскоро смятаната за престижна титла, пише "Галерия".

Азбучен пример са едни от най-запомнящите си Мис Плеймейт Златка Димитрова, Златка Райкова и Николета Лозанова.

Трите грации отдавна вече не наричат себе си „плеймейтки“ и се реализират в съвсем различни сфери. Черната Златка стана водещ в сутрешно лайфстайл предаване по Code Fashion TV. Тя отдавна загърби провокативните снимки и се ориентира към здравословното хранене и спорта.

Русата Златка пък сложи край на имиджа си на Мис Плеймейт преди повече от 5 години, когато се събра с ММА боеца Георги Валентинов. Връзката им бе сериозна и Златка реши, че голотиите и скандалите вече не са й по вкуса.

От няколко години насам тя се опитва да пробие като дизайнер. Тя създаде собствена марка дрехи, но според запознати не успява да се котира добре на пазара. Апропо, половинката й Благой Георгиев също се насочи към модния бизнес, след като прекрати футболната си кариера. Уви, говори се, че и неговият бранд не е особено успешен.

Един от най-популярните модели у нас Николета Лозанова е признателна за титлата си Мис Плеймейт, но не обича да я наричат „плеймейтка“. НиЛо предпочита да гледа напред и освен влиятелен инфлуенсър и собственик на марка бански костюми, отскоро е и влогър.

Истинска изненада е Мис Плеймейт 2014 Ели Кучкова, която се преквалифицира от еротичен модел на счетоводител.

Малко след спечелването на титлата, Кучкова се отдръпна от светския живот, а през 2018-а стана майка на момиченце. Днес тя работи по специалността си в счетоводна къща и пред близки споделя, че не се гордее с миналото си.

Съпругата на милионера Християн Гущеров Светлана също се дистанцира от титлата си. Блондинката се е съсредоточила върху кариерата си на инфлуенсър и припечелва доста добри пари от това, твърдят запознати. „Откакто срещнах Хриси и станах майка, много се промених“, признава Светлана.

Единствено изключение прави Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова. Скандалната силиконка с гордост и усилия поддържа имиджа си и няма намерение да си сменя „професията“.

 

 

 

Banner 468 x 60 px