Софи Маринова отново се е събрала с мъжа си Тодор Давидов – Гринго, след като само преди няколко месеца обяви, че двамата са прекратили бурната си и изпълнена с премеждия и драматични обрати връзка. Миналия петък ромската фолкзвезда отлетя за Германия, а нейни близки разкриха, че визитата й изобщо не е свързана с музикална изява, а с посещение в немски затвор, където от няколко месеца е въдворен любимия й.

На летището Софка се засече с Христо Петров – Ицо Хазарта и с лидера на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков, които имаха предизборна изява във Франкфурт. След като Хазарта публикува снимка от случайната им среща, някои заподозряха, че Маринова е била наета от „Продължаваме промяната“ за предизборен концерт в Германия.

„Софка няма нищо общо с „Промяната“, нейното посещение в Германия беше по съвсем друг повод – отиде на свиждане при мъжа си Гринго“, обясни пред „Уикенд“ близък до попфолк звездата. Певицата е била помолена да позира за кадъра от Ицо Хазарта, с когото поддържа чудесни отношения.

banner

Миналата есен Тодор Давидов – Гринго беше осъден на 1 година затвор в Германия заради нанесен побой над свой братовчед, който живее в Берлин. Мачото излежава присъдата си в немски затвор, а веднъж месечно има право на целодневно свиждане. Заради това Софка често лети до Германия. Гринго ще излезе от пандиза през октомври. Зад решетките обаче той си живеел като бей – непрекъснато получавал колети от Софка.

Тодор Давидов – Гринго не за първи път се сблъсква със закона, през 2017 г. той влезе в затвора за 10 месеца заради изнудване. Мачото беше закопчан след опит да прибере със заплахи 50 000 лева от айтоския търговец Асен Атанасов – Ариф, който бил заплашван по телефона, че ако не даде парите, ще очистят него и семейството му. Първоначално Ариф игнорирал заканите, но сезирал полицията, след като някой стрелял с пистолет по къщата му.

След като беше арестуван за изнудване, Гринго предпочете да се признае за виновен и да сключи споразумение с прокуратурата. През 2020 г. Тодор Давидов отново се озова в ареста за денонощие, след като беше арестуван в дома на родителите си в Айтос по подозрение, че е част от банда телефонни измамници и че притежава незаконен пистолет. До повдигане на обвинения обаче така и не се стигна поради липсата на доказателства.

За последно Гринго си имаше вземане-даване с правоохранителните органи миналата пролет, когато беше арестуван за денонощие след побой над полицай в дискотека в Студентски град по време на участие на Софи Маринова. Мургавият здравеняк е подсъдим за нанасяне на лека телесна повреда и дори беше оставен под домашен арест за 2 седмици, преди Софийския районен съд да отмени запрещението му.

Софи Маринова и Гринго се залюбиха през 2017 г., а две години по-късно се ожениха на пищна сватбена церемония с 250 гости.

Бракът им продължи само 5 месеца,

преди да бъде разтрогнат по взаимно съгласие от съда в Етрополе. До развода им се стигна след поредица от побои, нанесени на фолк певицата от Гринго, при един от които ръката на Софи беше счупена и тя дълго време беше гипсирана.

След развода им обаче Софи Маринова отново се събра с Гринго, а само през последната 2 години двамата на четири пъти се събираха и разделяха. Миналата есен Софи Маринова оповести, че завинаги е прекратила отношенията си с Гринго и че си има нов приятел. Оказва се обаче, че старата любов ръжда не хваща. „Обичам го, не мога без него”, казала пред свои приятели ромката. А на призива на нейна колежка обезателно да го остави, тъй като имал лош нрав и бил с нея само заради парите й, простодушната Софка чистосърдечно отговорила: „Ма как да го зарежа, бе, душа – знайш как хубаво ма чука?”

Слави сърдит на Софка заради Кирил Петков, тя твърди, че не знаела кой е

Слави Трифонов е бесен на Софи Маринова заради снимката й с Кирил Петков, която се появи буквално 2 дни преди изборите миналата неделя. Дългия е много близък с ромката от 15 години – именно „Ку-ку бенд” организира неотдавна големия й концерт в зала „Арена Армеец”.

След като видял кадрото от летището, Слави веднага се обадил на Софи Маринова и й се разкрещял защо агитира за „Продължаваме промяната”. „Ма даже не го знам кой е тоя, бе – Ицо Хазарта го докара и каза да се снимаме”, оправдала се циганката.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!