Destiny

Ето кои няма да пеят на рождения ден на Планета тв в Пловдив

  • Published in Lifestyle
monitor monitor

Джена е поредната певица от поп-фолк средите, която няма да даде тон за песен по време на големия концерт по повод 18-ия рожден ден на телевизия Планета. Спектакълът ще се проведе в зала „Колодрум“ във вторник (3 декември), а изпълнителката на „Яко ми е“ посочва, че няма да присъства на него заради „лични причини“.

Преди нея от участие в концерта се отказаха Фики Стораро, Галена, Преслава, Емилия и Райна, която пропуска събитието заради участие зад граница. Новината Джена съобщи в социалните мрежи. След като фенове й пожелаха скорошно оздравяване, тя ги успокои, че здравословното й състояние е добро и не то е причината за отказа й да пее.

„Аз това го очаквах. Причината е една -единствена за мен. За да откажат масово участие едни от най-големите имена една по една- това си е бойкот отвсякъде. Протестират срещу нещо“, написа друга разочарована фенка на Джена в секцията за коментари, на което певицата отвърна с „Обичам ви! И вие го знаете!“ С изрично уточнение, че не става дума за бойкот или недоволство към телевизията пък преди малко повече от месец от концерта се оттеглиха Емилия и Преслава. И двете уточниха, че са в прекрасни отношения с продуцентите си, но други предварително поети ангажименти ще възпрепятстват участието им в шоуто на 3 декември.

Banner 468 x 60 px