Destiny

Благо Джизъса стана по-голяма кифла от жена си! Напомпа мускули с… ФОТОШОП, но пък изкриви колони, палми и чадъри

  • Published in Lifestyle

Последователите на почти всички инфлуенсъри и ВИП wannabe-та (които се тупат по гърдите, че имат над 100 000 фенове в социалните мрежи)  имат за идоли визии на хора, които реално не съществуват. Или по-скоро голямата огромната им аудитория е там, за да им гледа сеира... 

Не стига, че популярните дами не спират да се правят слаби и стройни, каквито в действителност не са, с програмки, да си трият порите и бръчките, но сега и мъжете започнаха да прибягват до приложенията за редактиране на снимки.

Освен комплексирани кифли от женски род, вече срещаме такива и от мъжки, а най-виден техен представител е Благо Джизъса, пише HotArena.

Любимият хрантутник на Златка Райкова се е превърнал в тотален въздух под налягане. Освен че Георгиев отдавна се обезкосмява навсякъде, скубе вежди, избелва огромни зъбни протези, боядисва коса и брада и ходи редовно на солариум, сега се занимава и с това да се прави на „перфектен“ за последователите си в социалните мрежи.

Докато гаджето му Златка сваля излишни кила, като клъцка с Фотошоп от бедра, колена, прасци и дупе, или на кратко казано – стеснява фигурата си, то Благо разширява своята. Футболистът разтегля раменете си, така че да изглежда, че има по-големи мускули.

Само че пропуска, че резултатът от това е не само по-широк гръб, но и изкривени колони, чадъри, палми… Известна страничка в Инстаграм, която непрестанно публикува гафовете на звездите, сред които са и тези на Благой, твърди пред своите почитатели, че не спира да получава сигнали за недъгав фотошоп и върху снимки на Златка Райкова, но понеже е бременна, й спестяват критики и коментари. 

Banner 468 x 60 px