Destiny

Николета търси гадже на Тита!

  • Published in Lifestyle

С тежка задача се зае Николета Лозанова – да търси гадже на поп дивата Тита.

Протежето на Криско се раздели с дългогодишното си гадже – Викторио. В момента Тита се опитва да намери любовта на живота си, но от няколко месеца удря на камък.

Половинката на Ники Михайлов и участничката в „Капките“ купонясваха здравата на партито по случай рождения ден на коафьора на Ни Ло – Венелин Кондаков.

Едрогърдата изпълнителка на „Антилопа“ разкрива пред Николета, че има проблем в любовта. Лозанова на драго сърце й дава няколко съвета, тъй като нейният любовен живот е доста богат. Тя й обещава, че ако види подходящ младеж, веднага ще каже на своята нова приятелка, писа „България Днес“.

Двете набързо успели да станат първи дружки и демонстрират изключително близки отношения. Още на самото парти Николета представя Тита на няколко свои приятели. Дали те са се харесали на певицата и обратното, е въпрос на време да разберем.

След вечерята в ресторанта, купонджиите от рождения ден се преместиха в чалга клуб. Там младата изпълнителка реши да му отпусне края с няколко питиета и люти кючеци. През няколко минути в устата на Тита пък се забелязваше тютюнев фас.

Banner 468 x 60 px