Destiny

Явор Захариев бил пребит, няма следи от наркотици

  • Published in Lifestyle
Явор Захариев бил пребит, няма следи от наркотици Nova.bg

Вокалистът на Gravity Co. Явор Захариев е починал вследствие на побой, следи от наркотици в тялото му не са открити, обяви сестра му Рая Крумова във Facebook.

„Искаме да се обърнем и към тези, които побързаха да го нарекат „наркоман“ или да подчертаят с големи черни букви, че той е загубил борба си с наркотиците.

 Към тези, които с огромна лекота му сложиха този безплатен етикет и не се замислиха, че това може да причини още повече болка на хората, които го обичат. Точно към тези хора искаме да се обърнем…Към всички тях и към всеки един по отделно.

 Ще ли е възможно да си върнете думите назад? Ще ли е възможно да предъвчите тази гадост и този бълвоч, които изплюхте? Ще ли е възможно да да го сдъвчите добре и да го преглътнете, без да се задавите? Благодарим ви предварително. 

На всички вас държим да кажем, че това не е поредната наркоманска история, която от първия момент ни нагнездихте насила в главите, без дори да знаете какво точно се е случило „по непотвърдени данни“. 

По изключително… и подчертаваме, по изключително потвърдени данни, Явор не е имал наркотици в тялото си. Абсолютно никакви. 

Явор е бил бит… пребит от бой и тялото му, което беше също толкова чупливо, както и душата му не издържа.“ Това е истината за Явор и за неговата смърт, написа сестрата на певеца във Фейсбук.

 

Banner 468 x 60 px