Destiny

Драма в съда! Моника Валерива е бясна, ръси люти закани заради Люси Иларионов! (СНИМКИ)

  • Published in Lifestyle
Драма в съда! Моника Валерива е бясна, ръси люти закани заради Люси Иларионов! (СНИМКИ) Blitz

Плеймейтката Моника Валериева е бясна заради решението на съда да оправдае Люси Иларионов по заведеното от нея дело за клевета и обида в национален ефир. Брюнетката започна да се жалва в профилите си в социалната мрежа, като се закани да отнесе казуса дори до Страсбург.

 Според Валериева е меко казано парадоксално, че Иларионов не се явява на повечето заседания, а когато го прави, е придружен не само то гаджето си, но и от фотограф.

 „Адвокатката ми Екатерина Димитрова, която е ходила на над 20 заседания, днес е плакала в съда! Людмил е пристигнал с фотоград и журналист (може би има гадателски способности, че ще бъде оправдан)!“, заключва Валериева, като намеква, че явно изходът от делото е бил предрешен. 

Ето какво точно пише тя: 

  Междувременно Валериева обеща, от стената на своя „Фейсбук“ профил, че вече всички млади и неудовлетворени хора, които са се отказвали от правата си заради българското правосъдие, вече ще гласи на нейната стена.

„Аз чакам присъда, за да я кача публично и да се види как и защо Людмил Иларионов е оправдан от Веселка Йорданова! Съдия!!!“

 Квалификацията на Иларионов бе поднесена на зрителите в ефира на "ВИП Брадър". Там той съжителства известно време с плеймейтката, с която не само, че не се долюбваше особено, ами и често стигаха до жестоки словесни сблъсъци по време на шоуто.

Banner 468 x 60 px