Destiny

Гери – Никол отслабва с бокс

Гери-Никол ударно отслабва. Певицата успя да се освободи от почти всичките си излишни килограми.

А причината за това са редовните тренировки по бокс на яката дупара. Певицата се е отдала на бойния спорт и тренира усилено от няколко месеца.

Всекидневните тренировки явно дават добри резултати, защото Гери изглежда неузнаваема. И за времето, през което раздаваше крошета като Кобрата, изпълнителката се е стегнала и е премахнала пищните си форми.

Лекото коремче, което притесняваше доста време Гери вече е история, както и пухкавите бедра. Певицата е стегнала фигурата и се хвали с мускули навсякъде.

Най-апетитната част от тялото на певицата — седалището й също е оформено перфектно, пише „България днес”.

А освен в залата, където блъска по крушата, певицата от време на време отскача и до фитнеса, където извайва доста успешно фигурата си.

Другата основна причина за вталяването на Гери — Никол е режимът й на хранене. Бившето протеже на Криско забрави напълно сладките и вредните храни, а резултатите не закъсняха.

Гери винаги е твърдяла, че се харесва как изглежда, но изглежда и тя е получила комплекси заради пищните си извивки. В крайна сметка певицата заряза широките дрехи, които носеше допреди няколко месеца, за да скрие излишните паласки по тялото и вече се пуска с вталени тоалети, демонстрирайки супер фигура.

Междувременно стана ясно, че Гери е прекарала Нова година с гаджето си Kapo Verde от нашумялата мъжка банда „БНР”. Двамата с гаджето й, чието истинско име е Мариян, решиха да изпратят годината в ресторант в родната си Варна.

Banner 468 x 60 px