Destiny

Биляна Дол варди Божинов от фенки! Не го пуска сам никъде, за да не й изневери с някоя по-млада

  • Published in Lifestyle
Биляна Дол варди Божинов от фенки! Не го пуска сам никъде, за да не й изневери с някоя по-млада HotArena

Биляна Дол не изпуска Валери Божинов от поглед дори и на терена.

Половинката на футболиста го придружава на всеки мач и не допуска фенките му да припарят до него нито на стадиона, нито в съблекалнята.

Биляна не спира да публикува снимки и клипчета с Божигол в социалните мрежи, а голяма част от тях са само от футболното игрище или в компанията на неговите съотборници преди поредния мач. Едрогърдата мацка е неотлъчно до своя любим, защото се притеснява от младите фенки на Божинов, които се опитват да се доберат до него, писа „ТелеграФ“.

Една от главните причини да се страхува за връзката си с него била, че зад гърба си Валери вече има един развод с Николета Лозанова и една предишна връзка с фолкпевицата Алисиq.

И от двете той има по едно дете, а Биляна се страхувала да не бъде третата майка, която също ще бъде зарязана заради някоя по-млада красавица.

От споделените клипчета в Инстаграм се вижда, че 43-годишната сръбкиня дори прекарва свободното си време с футболния отбор и не оставя Божинов сам дори и за минута. Тя го снима как говори по телефона, а във видеото той дори показва на камерата с кого провежда разговор. След това тя показва и неговите съотборници, които се смеят и махат на Биляна.

Феновете пък си шушукат на тема защо 30-годишният Валери няма никаква лична свобода.

Banner 468 x 60 px