Destiny

Красива пловдивчанка стегна куфарите в преследване на американската мечта и преобърна живота си на 180 градуса

  • Published in Lifestyle
Красива пловдивчанка стегна куфарите в преследване на американската мечта и преобърна живота си на 180 градуса blitz

Цветелина Йорданова от Пловдив става известна като българската Анджелина Джоли по време на моден конкурс в родния й град през 2017 година. Тогава тя се качва на подиума „Мис Пловдив“ и стига до второто място. Това й дава право да участва в голямото състезание „Мис България“, а малко по-късно красивата българка стяга багажа си в преследване на американската мечта, пише bg-voice.com. 

 Цвети приема с усмивка сравнението с холивудската красавица. „И двете сме зодия Близнаци, и двете сме един ръст – 170 см, артистични натури сме“, допълва приликите тя, но добавя: „Само по богатство не си приличаме.“ Цвети потегля към Америка като студентка. 

„Следвах бизнес администрация в Пловдив и се записах на студентска бригада в САЩ“, разказва тя за началото. Работила в ресторант в Сиатъл – първо била хостеса, а след изкаран курс станала сервитьорка. „След два месеца разбрах, че това не е за мен. Бях заминала с една приятелка, тя се прибра, но аз казах, че неслучайно съм пропътувала целия свят и оставам“, спомня си сега Цвети.

 След престоя си в Сиатъл решила, че има още много какво да види в Америка. Събрала си отново багажа и отишла в Лос Анджелис. Там красивата българка пробвала шанса си в Холивуд, но не като актриса, а като модел в различни модни агенции.

 „Там дори като караш с колата си по малка уличка или голям булевард, виждаш страхотно дълга върволица от момичета, коя от коя по-красиви, мечтаещи, надяващи се…“, спомня си Цвети и допълва: 

„Аз просто ги гледах и си казах, че трябва да се насоча към нещо по-сериозно.“ Разбира се, американската мечта не е умряла в Холивуд. „Тя не е свързана само с актьорство или мода“, категорична е красавицата. И все пак в този момент Цвети решава да се върне в България. Но както става по филмите, тя има няколко дни до полета за родината и решава да ги използва, като види Лас Вегас. „Имах познати там, те ме убедиха да не се отказвам. И започнах пак с кастингите, с това, което мога да правя“, разказва красивата пловдивчанка.

От втория опит нещата се получили по-лесно. Цвети се записва на курс в модна агенция и започва работа в едни от най-известните казина и дискотеки в света. „Там гости са най-известните диджеи и изпълнители“, разказва тя. Сред тях са приятелката на Григор Димитров Никол Шерцингер, Бруно Марс и други. „Никол е земно момиче, много красива и на живо“, споделя впечатленията си Цвети. 

Освен че работи в казината българката пробва и късмета си в тях. И да, щастието й се усмихва. Цвети печели 10 000 долара! Дойдоха ми точно навреме“, спомня си тя.

 С неочаквания подарък от Лас Вегас Цвети кани родителите си на гости в Америка и всички заедно предприемат страхотно пътешествие.

 Днес българската Анджелина Джоли вече не танцува в дискотеките и казината, а се занимава с изложения. Пътува в цяла Америка и представя висококачествена козметика.

 „Парите в танците бяха добри, но всичко с времето си. А и не се чувствах на място в тази атмосфера, това е нощна работа, която доста изтощава“, обяснява Цвети избора си. Тя почувствала, че е готова за ново начало. С новата си работа вече е обиколила доста щати, видяла е много красиви места и се е запознала с интересни хора.

 А иначе българската Анджелина Джоли иска да прилича на истинската и по още нещо – да има свой дом и голямо семейство като нейното.

 „Надявам се, че тези неща ще ми се случат в близко бъдеще“, завършва Цвети.

Banner 468 x 60 px