Destiny

НАП погна Кали заради незаконен бизнес

  • Published in Lifestyle

Концертите и участията не са били единственият източник на доходи за Кали през годините. Тя правела големи печалби от препродажба на апартаменти, но данъчните се усъмнили, че сделките й не са чисти, предаде "ХотАрена".


 Инспектори на НАП започнали проверки на договорите и сметките й, в резултат на което чалга звездата решила да прекрати завинаги търговията си с недвижимости. Спечеленото от имотите Кали инвестирала в музика. С парите тя плащала на композитори, аранжори и текстописци за нови песни, а влагала и в клипове. Ако пък й останел  някой лев, го харчела за децата си, пише „Уикенд“.
 Както е известно, изпълнителката има трима синове от трима мъже. Пайнерката се насочила към имотния бизнес, след като купила първия си собствен апартамент.
 В жилището тя не живяла дълго – решила да го продаде за печалба, защото междувременно цената му се била вдигнала. С получената от сделката сума взела друг дом за себе си и семейството си, но и той се оказал временна стряха. Кали го изтъргувала – отново на далавера, а после се сдобила с поредна резиденция, в която настанила многочленната си фамилия.  „Беше голямо препродаване. Местех се от един апартамент в друг, после втори и трети. Така продължих, докато не ме погнаха данъчните.
 „Ти правиш някакви измами!“, усъмниха се те. А аз изобщо не мамех, просто оцелявах като повечето хора, споделя певицата.

Banner 468 x 60 px