Destiny

Дерат ВИП-ве двойно в Слънчев бряг за... кукуруз и шезлог!

  • Published in Lifestyle
Дерат ВИП-ве двойно в Слънчев бряг за... кукуруз и шезлог! blitz

Продавачи дерат ВИП персоните с по 3 лева за кукуруз, пише "Телеграф". Ако туристите изберат да се припичат на някой от по-обикновените плажове,без платени шезлонги и чадъри, могат да похапнат царевица за 1-1,50 лв.

 Въпреки въведената преди години забрана за продажба на закуски и царевица по плажовете, мобилни търговци все още предлагат варени кочани. При установени нарушения минималната глоба е 500 лв., а санкцията е за този, който извършва нерегламентираната продажба. Продажбите трябва да се извършват само от регламентирани обекти и търговци. Не само царевицата е по-скъпа за виповете. Шезлонгите и чадърите също, показва проверка. Между 40 и 50 лв. е комплектът на скъпите ивици, а на останалите може да се намерят между 15-20 лева. 

За това лято най-скъпи се оказват шезлонгите на централния плаж в Лозенец, които се отдават срещу 30 лева. Ако туристът иска и чадър, суамта скача на 50 лв. На централния плаж в Приморско пък пуснаха едни от най-евтините чадъри и шезлонги по нашето море - само за левче.

 Правителството определи софийска фирма да стопанисва една от атрактивните ивици по Южното Черноморие за срок от 15 години. 

 

Banner 468 x 60 px