Destiny

Сузанита се похвали с чисто ново Порше и обяви: Среден пръст за вас в устата!

  • Published in Lifestyle

Най-скандалната млада певица у нас Сузанита отново провокира хейтърите, като се похвали с прескъп подарък, пише "България Днес".

"Моето ново бебче! Най-якият подарък! Благодаря!", написа щерката на Орхан Мурад в инстаграм и сподели снимка, на която е седнала в чисто ново „Порше Панамера“.

Нападките към Сузанита по традиция, не закъсняха: "За какво й е на тази 15-годишна пикла кола, като дори няма книжка???". Сузанита отговори, че за тази цел има шофьори.

Не става ясно от кого е тузарският подарък, но певицата заяви, че ако в България имаше професия "хейтър", поне 70% от хората щели да бъдат милиардери.

Във видео в профила си невръстната изпълнителка за пореден път не се засрами да размаха среден пръст за всички, които я оплюват и твърдят, че никой не ходи на участията й.

"Бях прекратила работа за няколко месеца, за да мога да завърша, но сега лятото се завръща с пълна сила в клубовете. Среден пръст за вас в устата!", изригна блондинката, но иначе е сложила икона на таблото на новото возило.

Banner 468 x 60 px