Destiny

Стинг си води готвач в Пловдив

  • Published in Lifestyle
Стинг си води готвач в Пловдив в. Монитор

Супер звездата Стинг достойно затвърди статуса си на един от най-популярните ексцентрици след като стана ясно, че ще доведе собствения си шеф-готвач в Пловдив.

Легендата пристига за два нестандартни концерта в Античния театър под тепетата на 19 и 20 юни.

Сред изискванията на Стинг за храната, която ще консумира у нас се отличава волята му да се готви само с български продукти. Явно музикантът вече добре познава качеството на родното производство, след като направи няколко гостувания у нас – в София, в Несебър, а сега и в Пловдив.

За актуалното си турне той пътува заедно с шаги, с който създадоха и промотират съвместния албум „44/876“. Тавата излезе на пазара на 20 април тази година. Освен новите песни, Стиг няма да пропусне да раздва меломаните и с най-големите си хитове.

На 19 и 20 юни Античният театър ще отвори врати в 18:30. Поради големия интерес към събитията, съветваме всички фенове да дойдат по-рано, за да заемат навреме местата си. Концертът ще започне около 20:00 часа, и няма да има съпорт група.

Поради лимитирания капацитет и спецификата на Античния театър, възможността за безплатен достъп на деца до 10 години, не е валидна и за двата концерта.

Banner 468 x 60 px