Destiny

Деси Банова: Избрахме име на детето ни

  • Published in Lifestyle

"Избрахме име на детето ни", разказа в студиото на „На кафе” Деси Банова, която чака дете от Росен Плевнелиев. Тя отказа да го назове от суеверие, но отрече възможността момченцето да носи името на баща й. А относно възможността да смени фамилията си с Плевнелиева, тя разкри, че ще носи и двете фалимии - Деси Банова - Плевнелиева. 

„Напълняла съм, но не смея да се кача на кантара. По дрехите съдя, че съм качила килограми. За разлика от предишната бременност наблягам на тестените неща. Не се ограничавам, но все пак се придържам към здравословното хранене”, разказа в студиото на „На кафе” Деси Банова, която чака дете от Росен Плевнелиев.

Бременността й вече напредва. Тя е в петия месец, но разкри, че първите месеци били ужасни.

„Това е най-сладкият период. Преди това ми беше много лошо, и то не само сутрин, а през целия ден. Имаше дни, в които не можех да стана от леглото”, разказа Банова. И се пошегува: „Този младеж бе мъчи още от сега”.

Деси се похвали, че дъщеричката й Йоана много добре приела новината за бременността й.

„Йоана ми каза: „Мамо, само кажи какво да направя за теб и ще го направя. Ако можех да карам кола, бих шофирала, за да си почиваш повече”, разказа Деси Банова и добави, че дъщеря й вече е дала заявка тя да бута количката при разходките в парка, но памперсите няма да сменя”, каза през смях Деси Банова. 

И разкри, че Росен Плевнелиев изявил желание да присъства на раждането на сина си.

Деси стана орисница на новата благотворителна инициатива с предаването „На кафе” „За още един нов живот”. В Клиниката по изгаряния и пластична хирургия в „Пирогов” се лекуват деца с обширни и дълбоки изгаряния в критично състояние. Благодарение на остатъка от 5000 лв., дарение на Борис Чучев в инициативата, в клиниката беше закупен последен модел вана за хидропроцедури, която е жизненоважна за спасяването и лечението на децата.

Banner 468 x 60 px