Destiny

Детронираната Мис България Вселена лъсна чисто гола в мрежата (СНИМКA)

  • Published in Lifestyle
Детронираната Мис България Вселена лъсна чисто гола в мрежата (СНИМКA) Fakti.bg

Броени дни след като стана ясно, че короната на Мис България Вселена 2017 Николета Тодорова ще бъде отнета, в интернет се появиха голи снимки на красавицата.

Те са заснети съвсем наскоро, по време на почивката й на гръцкия остров Тасос, а миската позира на плажа както майка я родила.

Предполага се, че снимките са правени от нейния приятел, а кой е пуснал компромата, не е ясно. Все пак 19-годишната Николета си спечели доста зложелатели след скандалните твърдения относно конкурсите за красота, които направи в национален ефир.

Дали има право да се снима гола, вече не е от значение, след като титлата "Мис България" й бе отнета, пише в. "Галерия".

От централата на конкурса за красота „Мис Вселена България“ взеха единодушно решение да я лишат от короната, защото уронила престижа на световните конкурси с изказванията си.

Появата на голите снимки, рязко контрастира с образа, който Николета сама си бе изградила в публичното пространство и в медиите. Макар кадрите да са изчистени, премерени и семпли безспорен си остава факта, че на тях бившата миска е чисто гола, какво като не се вижда нито една интимна или срамна част от тялото ѝ.

Тодорова заяви, че тя е една от малкото миски, честно спечелила короната си, без пошлост, без да продава тялото си и без да търси евтина показност. „Много е долно други миски да спечелят, защото са си легнали с някого, докато аз съм се борила. Това е срамно, това очерня нас, свестните момичета, които не се занимават с този вид проституция. По-голямата част от конкурсите в България, включително и световния „Мис Вселена“, са корумпирани“, разкри Николета.

Изказването й не изненада особено аудиторията, но пък вбеси организаторите на тези конкурси у нас. От централата на „Мис Вселена България“ предупреждават, че заради необмисления си PR, Николета ще бъде подведена под съдебна отговорност, както от страна на лицензиантите на световния конкурс, така и от адвокатите на марката в България.

Организаторката на конкурса „Мис Силикон“ Мариана Маринова също заяви, че вече се е свързала с юрист си и ще съди Тодорова.

Любопитна подробност е, че Николета не е официалната победителка на „Мис България Вселена 2017“, провел се края на миналата година. Конкурсът бе спечелен от Мира Симеонова, но поради ненавършени години, се наложи първата й подгласничка Тодорова да ни представи на финала в Лас Вегас.

Banner 468 x 60 px