Destiny

Родните горещи звезди махат силикона! Преслава намали пазвата, Деси Слава пък...

  • Published in Lifestyle
Родните горещи звезди махат силикона! Преслава намали пазвата, Деси Слава пък... Блиц

Плеймейтката Десислава Димитрова, по известна като Деси Фотосесията е решила да се раздели със силикона в гърдите си. Идеята на Деси е да се радели с всичко излишно по себе си ще й струва 15 бона. Брюнетката ще се раздели първо с изкуствените си устни. Тя е сигурна, че след драстичната промяна ще успее да реализира част от плановете си, които са свързани с ангажименти в чужбина.

  Певицата Преслава е първата, която реши да легне под ножа и обратно на своите колежки намали драстично гръдната си обиколка. В Миналото Преси се оплакваше от огромните си природни дадености, които й причиняваха болки в гърба. Тя намали естествения си бюст с цели 15 см, от 105 на 90, е немска клиника.

  В същата болница се оперира и колежката й Деси Слава. Тя намали естествената си гръдна обиколка с 6 см, като сподели, че големите гърди не я карат да се чувства секси. Подобно на Преслава и тя поставя болките в гърба на първо място. По това време Деси се хвалеше с перфектни мерски 90-60-90. 

 Според последните слухове и фолкпевицата Ивана обмисля да намали бюста си, който напомпа преди 18 години. С днешна дата имплантите започнали да се деформират и тя е категорична, че ще се радели с рях завинаги, пише „Телеграф“.  

Едрогърдата Катя от Ритон, чиито природни дадености често са обсъждана тема споделя, че се страхува да легне под ножа. Катя, която отвя силиконовите фурии, призна, че не се побира в стандартните сутиени и често се налага да купува поръчкови модели.

 

Banner 468 x 60 px