Destiny

Моделка изригна: Мис Плеймейт е нагласен!

  • Published in Lifestyle

Новата мис Плеймейт Нора Недкова е избрана с измама! Това твърди една от другите участнички в конкурса Марешка Глущук. По думите й, русата фурия се ползвала с привилегии, за каквито другите момичета от конкурса, дори и не помисляли да поискат.

 Блондинката е дълбоко възмутена от нагласеното състезание и е категорична, че повече няма да участва в подобни формати. Нещо повече–тя обвини Недкова, че умишлено е плела и интриги спрямо останалите състезателки.

"Нора Недкова спечели по съмнителен начин.  През цялото време закъсняваше за репетициите, не спазваше нито едно от правилата и беше твърдо убедена, че ще спечели тази корона. Останалите участнички се измъчихме да танцуваме с евтини токчета, а Нора излезе със своите, без да е позволено. Ползваше личен гримьор и фризьор, а не отредените за целта. Не смятам, че това е честно", казва още Марешка Глущук, цитирана от "България днес". Моделката е разочарована и огорчена след конкурса и повече няма никакво намерение да дефилира в подобни състезания.

"Не се имам за по-красива, но бях почтена. Другите момичета също бяха коректни. Стояхме гладни, чакахме часове покрай снимките на корицата. Недкова дойде с пет часа закъснение, сякаш не се е случило нищо. Имаше и друг неприятен случай–трябваше да се явим без грим и прическа. Тя пристигна с дискотечен опушен грим и никой не й направи забележка. Супер нагла и нахална е, бута се навсякъде и на всяка цена. Дано сега й е олекнало, че спечели короната", казва още Глущук, пише novini.bg.

 Самата Нора нехае за клюките по свой адрес и се къпе в слава.

 "Нямам богато гадже, нямам си спонсор, нямам никакви пластични операции по себе си. Кой каквото иска да говори–не ме вълнува", обича да казва тя. Във Варна и околията обаче са на друго мнение. Според тях баща й не е случаен човек, затова се е изкачила така бързо до първото място.

Марешка Глущук 

 

Banner 468 x 60 px