Destiny

Хората питат: Къде са родителите на Дани Петканов?

  • Published in Lifestyle

Роднинските взаимоотношения, които "ВИП Брадър" завърза между Алекс Богданска и Дани Петканов, събудиха любопитството на зрителите по някои семейни въпроси. Те не спират да се питат защо през целия формат никой не обели дума за родителите на Лудия репортер.

Богданска информира майка си по телефона за предстоящата сватба, а минала вечер баща й влезе в шоуто, за да признае брака им. Петканов обаче нито се свърза със своите роднини с покана за тържеството, нито пък за последната мисия някой от тях дойде в Къщата - хем да вдъхнат кураж на сина си, хем да се запознаят със сватя от Благоевград.

Родителите на дългуча поставили условие по никакъв начин да не бъдат ангажирани със случващото се в Къщата, дори то да касае наследника им, коментира се из кухнята на шоуто. Майката и бащата на Петканов са хора със стабилни професии и обществен авторитет, и е обяснимо да не искат да попадат в интригантското риалити, в което рейтингът е движещата сила. Таткото на Даниел е строителен инженер, а майка му е учителка с дългогодишен стаж в столично школо. Дамата предпочитала да стои в сянка, за да не бъде обсъждана от учениците си.

Донякъде желанието на родителите е основателно, най-малкото защото Петканов си навлече армия от хейтъри с постъпката, с която преди година унизи настоящата си съпруга, изваждайки на показ интимния й живот с други мъже. В едно старо свое интервю младоженецът намеква, че родителите му не са особено доволни от избора му на професия. Основното задължение на Петканов като служител на Нова телевизия е да снима клипове, в които често темите на интервюиращия прекрачват границите на благоприличието.

"Всички си мислеха, че ще стана адвокат, тъй като не спирах да говоря. Но като се замисля, моята баба е по-цапната в устата и разказва невероятни истории, от които дори и майка ми се изчервява понякога. Може би съм взел непринуденото си поведение и липсата на свенливост от нея", признавал е Петканов./pik/bg

Banner 468 x 60 px