Destiny

Освободете се от грижите

  • Published in Lifestyle
novini.bg novini.bg

От 6 до 25 юли Меркурий ще бъде в знак Лъв. Добро време за креативните хора и за всички, чиято работа е свързана със словото. Речта им ще бъде ярка, вълнуваща, в някои случаи високопарна.

Подходящо време за реклами, за социални и политически действия. Ще се предоставят случаи мнозина да блеснат било със словото си, било с изявите си, било със своите познания. Много хора ще проявят своето високомерие и надценяване на способностите си, признаци на авторитаризъм, изтласкване на своите идеи напред за сметка на някой друг. Луната е в знак Стрелец. Добра позиция за пътуване и изучаване на живота. Може да възникне желание да се повеселите и да се разгори страст към хубавия живот. Ако твърде сте се потопили в битовизма, то сега можете да разперите „криле” и да се освободите от грижите. Освен това Луната има свойството да вдъхва творчески и социален огън – време да се обновите и ободрите. Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

13-ти лунен ден (продължава до 18:44ч) е за получаване на нова информация, за натрупване на знания, ден, в който можете да узнаете нещо ново и за себе си. Може да се появи отново стар и забравен проблем. Значи е дошло време да се замислите за миналото и най-накрая да разрешите теглещите ви назад нерешени жизнени задачи. Не бива да се гладува. Трябва да имате достатъчно сили, за да изпълните поставените пред себе си задачи. Период на корекции. Можете да внесете изменения. Най-доброто време за откриване на нов вид дейности, за разширяване на бизнеса, подписване на съглашения, разширяване сферата на влияние. Подходящо време за групова работа или контакти, за обучение. Бъдете предпазливи по отношение на прииждащата информация. Отминали събития или забравени хора, факти, могат да ви напомнят отново за себе си. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения. Болестите започнали в 13 лунен ден/до 18:44ч/ биват опасни. Уязвими са нервната система, краката - най-вече коленете и стъпалата. Не трябва да се гладува, тъй като стомаха се нуждае днес от натоварване.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен/новаторски/. Това е най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Сексът трябва да е активен, изобилен, наситен със силни чувства, до пълно изтощение и приятна умора. Но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, тогава не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в тринадесети лунен ден или умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си. Сексуалната интимност е най-добре да се замени с лек еротичен масаж.

Подстрижка - Подрязване на косите в този ден ще ви помогне да настроите интуицията си към решение на проблемите в бизнеса, ще ви подскаже какво да предприемете и какво да не правите, ще заздрави пикочно-половата и отделителната системи. Подстрижката ще ви помогне и ако искате да се помирите с човек, с когото отдавна не сте общували поради стари обиди. Ще ви се появят нужните думи и смелост, за да започнете разговор, а човекът ще прояви благоразположение. Не ходете във фризьорският салон обаче. Всички манипулации трябва да извършите у дома, самостоятелно, не поверявайте своята енергия дори на ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

Banner 468 x 60 px