Луната е в знак Риби до15:27ч на 12 февруари

Повишава се и романтичната нагласа, мечтателността, интуицията. През това време хората са склонни да гледат на света повече през розови очила. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. Нараства и излишната чувствителност и сантименталност у хората, следователно и ранимостта. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания.

Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. Време за озарение и просветление. Това, което преди е било обвито в мъгла, вече може да стане ясно, приемливо и очевидно. Човек в този период се намира във връзка с Космоса. Вземайки важни решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята интуиция.

banner

Краката сега са много чувствителни, така че обърнете достатъчно внимание на своите обувки – те трябва да бъдат максимално удобни. Ходилата не бива да се натоварват, да се снижи всяка физическа активност и по възможност повече да се седи или лежи.

Лунния сърп вече започва да се вижда. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности и се старайте да не ги изпуснете.

Това е денят на астралната борба, когато е настъпило времето да изчистите своя астрал, да се освободите от негативните емоции. Време е за действия. Пасивността в този ден е опасна. Пасивният човек ще бъде победен и може да бъде наранен – ​​както физически, така и психически.

На този ден агресията витае във въздуха и човек може да бъде подложен на астрална атака от астрални същества или хора. Възможно е да има сривове в астралното тяло. Настройте се на самозащита, ако не искате да сте сред жертвите. В противен случай, тъй като този ден е свързан с центъра на гърлото и Вишудха чакрата, може да се появи астма или бронхиално заболяване.

Вътрешната енергия на тялото в този ден е особено силна, ще имате достатъчно сили за самозащита и за всичко. Препоръчително е да си направите голямо, интензивно физическо натоварване в този ден, в противен случай цялата натрупана и неизползвана енергия ще се „вкисне” отвътре и това ще бъде вредно, а вътрешните органи могат да пострадат. Препоръчват се физически упражнения, свързани с работата на ставите, като се знае, че във всяка става има чакра. Добре е да се правят упражнения за подобряване на подвижността на ставите. Проблеми със ставите говорят за застой на астрална енергия.

Добра е всяка работа, която е за благото на семейството. Днес не е подходящо за междуличностни контакти и запознанства. Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения.

Секс – Време за активност в секса. Може да правите любов на необичайни места, изпробвайте нещо ново.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space