Сия от "Фермата" се е самоубила?

  • Published in Lifestyle

Анастасия Жайгарова, или просто Сия от "Фермата", както я наричат, почина преди няколко дни.

Вестта покруси както съотборниците ѝ във формата, така и зрителите, и доста от популярните личности у нас, които я познаваха. Натали Трифонова и адреналинката Яна са сред тях, пише Флагман.

До днес никой не знаеше каква е причината за трагедията със Сия, а въпросите бяха безброй. Преди часове обаче избухна ужасяващата новина, че Жайгарова е отнела живота си, оставяйки сама дъщеричката си Теа.

Апартаментът на Анастасия е запечатан от полицията, която прави разследване като първата и основна версия е, че тя е скочила от терасата на дома си в "Бъкстон".

Казва се, че Сия и преди е правила опити за самоубийство, като е била в тежка депресия и е взимала силни хапчета.

Близки до Сия са казали на полицията, че от доста време тя се е мъчила да се отърве от кошмарна и вредна връзка с мъж, който я тормозел и имал огромни проблеми с дрогата. Някои предполагат, че трябва да се разследва и в посока на убийство като се открие този човек и бъде разпитан и проверен щателно.

"Сия беше прекрасен, слънчев и усмихнат човек. Не вярваме да е посегнала сама на живота, който обичаше. Дори и да е имала проблеми, тя беше оптимист", коментират потресени нейни познати.

Banner 468 x 60 px