Луната е във въздушния знак Близнаци до 23:31ч

Добро време за комуникативните и мобилни хора. Периодът ще бъде наситен с информация и комуникация от всякакъв вид – телефон, SMS, интернет, общуване на живо. Подходящо е за пътуване и командировки, за ходене на гости. Спокойните хора могат да се почувстват уморени и раздразнени от общата суета, а общителните и активни хора ще почувстват прилив на жизненост. При тях всичко ще се получава бързо и лесно. Може да се почувствате твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Много важно да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система, белите дробове. От маникюр е добре да се откажете. Бъдете внимателни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува голяма вероятност от травми.

banner

Луната е на празен ход от 14:38ч до 23:31ч. Не предприемайте и не купувайте нищо важно, не започвайте нищо ново.

Днешният ден ни служи като огледало. Това е денят, в който в околния свят и в хората около нас виждаме собственото си отражение. Предизвикателен ден, пълен с уроци и мъдрост.

Днес самата природа отразява това, което е вътре в нас. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност, постъпки, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената ви изпраща знак в каква посока трябва да работите, за да станете по-добри. Ако ви благодарят или похвалят за нещо, това означава, че сте в хармония със света и хората около вас. В този лунен ден нищо не става случайно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо. Приемайте посланията на Вселената, за да разберете повече за себе си.

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности. Мислите трябва да се контролират и да не се допускат такива отрицателни. Сега лесно се изпада под чуждо влияние. Не е най-благоприятното време за колективен труд, колективни събирания.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото води до заболяване на бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. Хубаво е по-малко да се спи. Силните аромати сега са опасни. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне с лекарствата.

Може да е тежък период за семейните отношения. Хората в този ден често изпадат в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите. Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Следва 19 лунен ден от 19:36ч на 1 ноември до 20:32ч на 2 ноември

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space