Destiny

Всичко, което се прави за семейството сега е удачно

  • Published in Lifestyle
novini novini

Луната е в знак Стрелец до 16:06ч

Това е най-доброто време за усвояване на нова информация. Луната в този знак носи емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред, хората стават по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност.

Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да се върви на дълги разстояния.

Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък, да решавате семейни проблеми. За тях трябва повишена чувствителност в емоционален план. В тези дни хората по-трудно изразяват емоциите си. Даже тези, които обикновено са емоционални, сега стават по-уравновесени. Мислите са устремени към практическата страна на нещата.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете.

Добър ден за съвместни дела с добре познати хора. Успешни ще бъдат повечето начинания. Излишната енергия я отправяйте в нужното русло за добри и съзидателни дела. Може да претворявате в живота всичко, което сте намислили, отлагали, само не претоварвайте своя организъм, защото е опасно. Засилва се интуицията и може на подсъзнателно равнище да търсите отговори на въпроси, които ви интересуват.

Един от най-успешните дни за всички бизнесмени, за служителите от различни професии, научни сътрудници, творчески личности и кариеристи. Амбициозните и самоуверените хора няма как да не постигнат успех. Подходящо е да търсите нови партньори. Благоприятно за нови запознанства. Не се препоръчва да прекъсвате отношения в този период, особено делови.

Денят е неразривно свързан със семейните връзки и кръвното родство. Всичко, което се прави за семейството сега е удачно. Не се препоръчва уединение. Добре е да бъдете с близките си хора. Подходящо време за прояви на любов, за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Хубаво е да посветите време на родители, близки, децата, семейството. Семейните кавги и конфликти сега са много опасни и трябва да се избягват, в противен случай ще продължат много дълго. Подходящо време за класически секс, но без експерименти.

Не трябва да се гладува. Уязвими части на тялото – областта на гръдната кост и под ребрата. Ако е възникнала болка в тези части на тялото, това указва, че имате вътрешни проблеми. Всяко заболяване възникнало в този лунен период е опасно и трябва да се вземат незабавно мерки.

Десетият лунен ден е времето на активност на мъжката енергия, затова се смята, че е и денят на основателя на рода. Поради тази причина е хубаво да се отиде в църквата и да се запали свещ на починалите роднини и родители. Препоръчва се медитация над собствената карма и кармата на рода.

Енергията на този лунен ден е много силна. С тази енергия е необходимо да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности.

Banner 468 x 60 px