Ден, в който се проявява кармата

  • Published in Lifestyle
novini novini

Луната е в знак Стрелец до 16:06ч на 26 август

Луната в знак Стрелец ни кара да мислим абстрактно, да се стремим към стабилност, спокойствие, искаме да правим всичко по правилата. Социалната активност се увеличава.

Гледаме към бъдещето с по-голям ентусиазъм.

Избягвайте преяждането, сега черният дроб и стомахът доста трудно ще се справят с усвояването на тежката храна. Ако искате да подобрите външния си вид, правете топли маски от плодове, билкови отвари. Не се препоръчва посещение при зъболекар, пробиване на уши, правене на татуировки

Стрелец е знак на елемента огън, затова се смята, че когато Луната е тук дава само сухота и безплодие. Не си струва да засаждате нови растения, както и да пресаждате отново стари.

Растенията днес са особено чувствителни при засаждане, така че ако ги засадите неправилно, те може да не се вкоренят или да дадат малко плодове.

Деветият лунен ден е първият ден от лунния месец. Това е изпълнено с изкушения време, така че бъдете постоянно нащрек. На преден план излиза „сенчестата” страна на човешката природа.

Ако правилно разберете същността на 9-ия лунен ден, можете да избегнете много неприятности. През този период се извършва разгръщането на кармата: подсъзнателните ритми на човек са синхронни с ритмите на лунната енергия.

В резултат на това възниква ситуация, в която всичко, което преди сте затворили в себе си, започва да излиза. От дълбините на подсъзнанието ви изплуват на повърхността всички нерешени проблеми, неизпълнени обещания, омраза, гняв, негодувание и т.н. Можете да се излекувате от това състояние, ако направите това, което е трябвало да бъде направено преди много време.

В 9 лунен ден може да ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Не харчете, не вземайте, не давайте пари на заем. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат - лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена.

Използвайте техники за защита.

Голяма е вероятността от кавги, конфликти. Трябва да внимавате във всичко - от пресичането на улицата до използването на прибори за хранене, защото в този ден вероятността от нараняване се увеличава.

Препоръчително е да ограничите максимално контактите с непознати хора: всеки от тях може да ви привлече в някакво приключение.

Може да се проявят някои вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия.

Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат.

Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението.

Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна.

Препоръчва се очистване на помещенията физически и енергийно. Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост.

Запомнете: в 9-ия лунен ден нищо не се случва случайно. Всичко, което ще срещнете през този период, са вашите минали нерешени проблеми.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни да не бъдат насилени, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

Смяна на енергиите. Десетия лунен ден е благоприятен за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Денят символизира пълна чаша.

Banner 468 x 60 px