Хороскоп за 10 юни: Любов за Близнаците, а Скорпионът да се отнася с чувство за хумор към всичко, което го тревожи!

  • Published in Lifestyle
блиц блиц

Овен
Обърнете внимание на здравословното си състояние! Намерете време за алтернативни методи за лечение! Благоприятно ще ви се отрази подаване на рейки, автотренинг или регресивна терапия. Ако приятели ви предложат екскурзия, не бързайте да им отказвате!

Телец
Намалете темпото и се концентрирайте в целите! Бъдете последователни! Не очаквайте от околните да ви разбират и подкрепят! Важно е обаче да не се отказвате заради трудностите. Помагайте на нуждаещите се, но ако някой ви поиска пари назаем, по-добре не му давайте!

Близнаци
Налагат се промени в движение. Това може да наруши емоционалното ви равновесие. Не прибързвайте и бъдете адаптивни! Може да се заемете с нови начинания. Учите и разширявате своите възможности. В този ден може да срещнете нови приятели или да откриете любовта.

Рак
Нещо все не ви достига, за да се радвате на успехите си. Положете усилия да си върнете психологическото равновесие и оптимизъм! Ако се нуждаете от магическо средство, за да сте по-спокойни, може да носите в този ден син халцедон.

Лъв
В този ден бъдете щедри алтруисти! Семейните дами да отделят повече внимание на своите деца или ученици! Предавайте им своите знания и опит! Може и вие самият да се заемете с изучаването на чужд език. Започнете диета, приемайте днес само с растителната храна!

Дева
Довършвайте нещата, които сте започнали, а с нови не се захващайте! Резултатите няма да закъснеят. Пестете обаче силите и най-вече парите си! Желателно е да отложите голямото пазаруване. Към хората, които обичате пък, не пестете ласки! Ако ви помолят за нещо, не отказвайте!

Везни
Трябва да преодолеете инерцията и безпокойството като мотивирате своите действия с конкретни цели. Бъдете настойчиви, ако ви се налага да преговаряте с партньори или клиенти! С любимия човек обаче ще трябва да смените тактиката, а и ролите. Дайте му (й) инициативата!

Скорпион
Изнервени сте, но се налага да се освободите от емоциите и да погледнете с други очи на света край вас, за да си изпълните задачите. Отнасяйте се с чувство за хумор към всичко, което ви тревожи! Избягвайте споровете с близките си. Не ги укорявайте за грешките им!

Стрелец
Можете да постигнете желаната цел, ако дадете всичко от себе си. Не досаждайте на близките си с излишни въпроси! Ще имате успех, ако се заемете с усвояването на нещо ново. Може да си смените професията или да се запишете на курс.

Козирог
В този ден само чувството за хумор може да ви избави от тревогите и хората, които искат да ви уязвят. Самоиронията много ще ви помогне. Ако имате слънчев камък, носете го днес. Този скъпоценен камък ще ви настройва позитивно. Възможни са проблеми с бъбреците.

Водолей
Подгответе се емоционално за известни пречки или забавяне! Оставете мислите да почиват и се вгледайте в себе си! Ако почувствате внезапно желание да се срещнете с някого, не губете време – обадете му се! Борете се с лошите мисли! Обърнете внимание на долната част на гръбнака!

Риби
Можете да постигнете някои цели, ако умело и търпеливо планирате всяка своя стъпка. Задълбочете своите познания и бъдете отворени за нови знания! Не нагрубявайте близките си, ако ви критикуват! Вслушайте се в съветите им! При внезапна болка, потърсете лекарска помощ!

Banner 468 x 60 px