Луната е в знак Лъв до 06:06ч на 27 май

Дните на Лъва са дни на творчество и повишена жизнеспособност. Склонност към честолюбиви замисли, стремеж към лидерство. Когато Луната преминава през този знак, хората изпитват влечение към удоволствията, разкоша, имат нужда от обожание и признание. Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се стремеж към разточителност, екстравагантност и доминиране. В постъпките може да се наблюдава театралничене и понякога се вкарва нотка драматизъм. Луната в Лъв дава сила, жизненост, оптимизъм и еротика!

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

banner

Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Денят е подходящ за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Старайте се да не преразходвате енергията си, тъй като е голяма вероятността за това.

Вслушайте се в гласа на своята интуиция. В този ден е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не им оставяйте време за развитие. В този ден висшите сили дават втори шанс на човек. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Появяват се нови идеи, намират се нови решения на проблемите. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности.

Осмият лунен ден се смята за един от най-добрите за покаяние, духовна концентрация и молитва. Да поискате опрощение от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и да простите на тези, които са ви наранили. В този лунен ден това става по-лесно, отколкото в други дни. Не изпускайте тази възможност.

Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Всички малки спорове в къщи или в службата трябва да успеете да изгладите, защото от тях може да се роди сериозен конфликт и да се стигне до силна неприязън на един към друг.

Денят се владее от огнената стихия. Огънят е не само символ на деня, но носи и оздравителен ефект. Сега започва да се обновява всяка клетка на организма. Характерни за този лунен ден са емоционална нестабилност, както и безпричинна промяна в настроението. Това състояние се дължи на факта, че става преструктуриране на човека – старите ментални модели се заместват с нови или се трансформират в по-съвършени.

Хубаво е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен наставник. Гледайте пламъка на запалена свещ, това ще ви изчисти от натрупаните негативи. Представете си как всички обиди и неволи изгарят в него.

В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да прескочите този ден и дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!