Фолкдивата Алисия е новодомка. Изпълнителката на „Имаме ли връзка“ е горд собственик на нова къща в краен район в София, за която се е изръсила около милион, разкриват приближени до звездата.

Избор

Открай време Алисия обитаваше апартамент в столицата, купен още по времето, когато бяха двойка с Валери Божинов. Явно обаче брюнетката е решила, че й е време за нещо по-голямо и луксозно и е решила да заложи на къща. Парцелът е голям, а самата постройка е ултрамодерна, твърдят запознати. По всяка вероятност още толкова пари, колкото е дала за къщата, ще пръсне и за обзавеждане, имайки предвид модната й страст. Алисия ще заложи на дизайнерско обзавеждане, но все още се чудела дали сама да избира мебели, или да се довери на интериорен дизайнер, писа “Телеграф”.

banner

Любов

Не е ясно дали певицата ще живее там само със сина си Валери-младши или вече има и нов мъж до себе си. Последната връзка на изпълнителката бе с бизнесмена Мони Филипов. След няколко години заедно двойката се раздели преди година. Оттогава Алисия не е показвала нова любов до себе си, но запознати твърдят, че отново се носи на крилете на любовта, като този път избраникът й не е българин.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: plovdivnews1@gmail.com

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!