Деси Слава се появява с роля в новия български сериал “София вкъщи”, който тръгва скоро в ефира на bTV. Попфолк звездата, която наскоро изуми феновете си с драстичната промяна във визията си, влиза в образа на г-жа Донева, става ясно от трейлър на сериала.

Всъщност обаче, това не е първото появяване на гласовитата изпълнителка във филм. Преди години тя участва с главна роля и в лентата “Малък-голям” на режисьора Ясен Григоров, в съдружие с известния роден фотограф Темелко Темелков.

Пак в същия период певицата се включи и с епизодична роля в комедийния сериал “Столичани в повече”, така че играта пред камера, може да се каже, че вече никак не ѝ е чужда.

banner

“София вкъщи” ще пренесе зрителите в колоритния и необятен свят на една от най-успешните компании за търговия с недвижими имоти в България. Сериалът разкрива натовареното ежедневие на група млади брокери и техните сложни взаимоотношения в един критичен за компанията период.

Поредица от перипетии, сложни ситуации и приключения ще поставят героите пред трудни професионални и морални дилеми. Изпълнени с лек хумор, забавни ситуации и неподправена искреност, епизодите ще изследват различните измерения на това какво е дом и семейството.

Нов, модерен и съвременен, сериалът ще заложи на изцяло нови и свежи лица – талантливи актьори, които съвсем скоро ще се превърнат в любими на зрителите на bTV. В ролята на София ще изгрее младата и очарователна актриса – Владинелла Кацарска, която е завършила “Актьорско майсторство” в класа на доц. д-р Пенко Господинов.

В ролята на един от новите собственици и финансов директор на компанията (Даниел), ще бъде актьорът Иван Тодоров, а в ролята на новия оперативен директор (Никола) ще блесне актьорът Никола Парашкевов.

Продуцент на “София вкъщи” е Кръстьо Ламбев (Concept Studio), пише “Блиц”.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!