Destiny

В този ден може да успее само този, който не бърза

  • Published in Lifestyle

Луната е в знак Риби и се движи на празен ход от 05:58ч до 10:57ч. Да не се предприема нищо важно.

В 10:57ч Луната преминава в знак Овен, където ще остане до 15:29ч на 17 май.

Инстинктивните реакции се ускоряват. В настроението има напор на чувства и нетърпение за действия. Луната в знак Овен психологически "добавя масло към огъня". Хората са склонни да атакуват с главата напред, готови са да се борят. Овена дава непобедима енергия и вярата, че всичко е възможно. Но може да се появи вътрешно нетърпение, раздразнение, прибързаност и непредпазливост в действията, което да доведе до спорове и кавги. Много внимателни трябва да сте на пътя независимо дали в ролята на пешеходец или шофьор. Внимавайте при работа с остри предмети, взривни вещества и огън. Да се избягва приемането на голямо количество алкохол, силен чай и кафе. Уязвима е главата и всичко по нея.

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден може да успее само този, който не бърза. Избягвайте всяка активност, прибързаност, суетата. Не трябва да започвате нищо ново, но трябва да завършите започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Да се избягват случайните контакти.

Ден на пасивност, усамотение и покой. Подходящо време за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо важно.

Душевният свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Дори събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разголвате душата си. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не трябва да се чистят, да се пробиват, да се оперират.

Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали днес трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже своевременна помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Подходящ ден за чувствен и бавен секс. Забавление на бързо сега не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние.

Banner 468 x 60 px