Destiny

Мисис България одрусана с глоби за 2 бона заради превишена скорост

  • Published in Lifestyle

Носителката на титлата “Мисис България” Валери Стефанова получи глоби от КАТ на стойност 1800 лв. Всичките наказания на красавицата са за превишена скорост.

Сметка
Брюнетката сподели с последователите си в мрежата снимка на получените актове и написа сама за себе си: „Така става, като обичам бързите скорости“. Пред екип на “Телеграф” хубавицата поясни: “Случва ми се за първи път да получавам такива наказания“. Тя разказа, че става дума за превишена скорост само със 30 км в час и дори е изненадана как е възможно за толкова малко глобите да са толкова солени. Следващия път определено ще бъда по- внимателна“, обеща още тя. Разрешената скорост в града на по- големите улици е около 40-50 км в час, което по проста сметка означава, че миската се е движила с около 80 км в центъра на София.


Пилот
Красавицата отскоро управлява нов спортен автомобил, под капака на който се крият 600 конски сили. Явно любовта към бензина и бързата скорост си оказва влиянието и, без да усети, на няколко пъти е преминала разрешената скорост. Валери и друг път споделяла за страстта си към бързите коли. Любопитен факт е, че половинката на Стефанова е рали пилот на Ферари, а тя го е придружавала на не едно автомобилно състезание.

Banner 468 x 60 px