"Ергенът" поискал да си тръгне и с трите момичета на финала

  • Published in Lifestyle

Евгени Генчев изглежда е доста странна птица. Пианистът би рекорда на предходния ерген и показа неистов глад за целуване, който в края на финала го постави пред труден избор. Той шашнал и продуцентите, като ги помолил да си отиде не с една, а с трите моми, шушукат зад кулисите, цитирани от Флагман.

На финала останаха трите Валерия, Елена и Микаела. Те са еднакво запленени от Евгени и се надяват той да ги направи своя спътница в живота. За Валерия, която е сочена за фаворитка и жената, на която пианиста ще подари пръстена, той е „любов от пръв поглед“, която го е допуснала толкова близо до себе си.

Моделът и активистка е убедена, че това е нейния човек. Микаела примира, че пианиста е винаги нежен и галантен с нея. Тя не крие, че се чувства сигурна и спокойна с него и че той „знае кои нейни бутони да натисне“.

Редакторката Елена е готова да се бори докрай за любовта на Евгени. “Знам, убедена съм, че искам той да е моя спътник!“, повече от категорична е. Те не подозират дори, че ергена Евгени иска не само една, а трите да са в живота му.

„Трите са различни, но с ярка индивидуалност, чар и красота. Изборът ми е направо невъзможен. Страстите ме връхлитат, искам ги и трите“, избухна Евгени Генчев дни преди финала.

Banner 468 x 60 px