Благой Георгиев е непоправим плейбой. Гелосаният мачо все още не е официално разведен, но вече има нова жена до себе си, твърди „Уикенд”. Новото му завоевание е Мария Обрейкова, която участва в „Сървайвър“. На купон по случай Гергьовден баджанакът на Благо Жоро събра част от участниците в предаването, а от снимките ясно се вижда, че 21-годишната блондинка е плътно залепена за Джизъса. Източници на „Уикенд” разкриха, че двамата са непрекъснато заедно.

Мария е на 21 години и влезе в предаването като инфлуенсър, така че любовта с Благо й е добре дошла. Доскорошната половинка на Джизъса Поли стана много известна покрай връзката си с него, сега това предстои и за Мария. Блондинката се провали гръмовно в играта, като не ползва идола си за спасение, вярвайки на коалицията, че няма да я номинира, но това не се случи и тя попадна при Благо на Острова на отшелника. Двамата продължават да са заедно, защото Павел напусна играта, която разбира се, е заснета преди почти месец. Междувременно Полина Спасова все още е законна съпруга на Джизъса, макар двамата да са в процес на развод. Делото им е насочено за след месец, но и двамата вече са подписали документите за разтрогването на брака си.

Младата булка махна халката още докато възлюбеният й беше в „Сървайвър”, а преди Великден изтри и всички снимки с многодетния татко от социалните мрежи. Благо премахна фотосите с последната си жена след излизането си от шоуто, а освен това свали брачната си халка. Той не си губи времето и вече си има половинка, а нищо чудно дори да живее при Мария. Законната му съпруга Полина призна пред наш репортер, че също знае за заместничката си.

banner

„Как преживяваш, че Благой има нова жена до себе си?” – попита последовател в Инстаграм хотелиерската наследница, която отвърна кратко – „Животът продължава”. Спасова потвърди информацията на „Уикенд”, че Благой няма собствено жилище в София и трябва да си наеме квартира или да го приюти новата му любима. Някои предполагаха, че Джизъса спи с Татяна и двамата са подновили сексуалната си връзка от преди години. Други мислеха, че ексфутболистът е забил актрисата Снежана Макавеева. Трети бяха на мнение, че бившият на Златка Райкова е имал извънбрачна авантюра още преди „Сървайвър” и сега просто се е пренесъл при новата си тръпка, но никой не предположи, че Благой люби Мария Обрейкова, кяото е точно 20 години по-млада от 41-годишния бивш футболист.

Непоправимият плейбой е във видимо добро настроение. Той не спира да публикува селфита, отиде на фризьор, козметик, попълни бръчките с ботокс и филъри, за да е в отличен вид за новата си половинка. Феновете, които познават вкуса на Благо за жени, бяха сигурни, че и новата му половинка е някоя млада булка, която е все още зелена, за да може да му се върже на приказките за любов и щастлив живот.

„Не се разбирахме още отпреди да замине за „Сървайвър“, никога не бяхме на едно мнение. Благо искаше едно, аз – друго. Просто сме много различни и нещата не се получиха. Когато останах сама, вече ми стана ясно, че ще е по-добре да се разделим. Тогава си дадох ясна представа, че искам развод“, призна жената на Джизъса. Явно двойката е имала проблеми още от началото на брака си, както „Уикенд“ на няколко пъти писа, но и двамата отричаха за неразбирателствата. Така, както Благо отричаше, че е разделен със Златка Райкова преди година и половина, но всичко се оказа истина.

Приятелите на Благой Геориев се чудят дали той ще прояви далновидност и ще инвестира парите, които спечели от шоуто – 450 000 лева, в собствено жилище, или ще ги пръсне за удоволствия, а бъдещата му жена да му мисли с дома, където ще живеят.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!