Луната е в знак земния знак Телец до 03:43ч на 26 март

Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж. За да повишите и подобрите настроението, трябва да хапнете нещо вкусно и да гледате нещо красиво.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Не се препоръчва хирургични намеси на тези места. Това не важи за спешните случаи. Избягвайте студените напитки, както и викането. Отложете посещението при зъболекар, освен ако не ви е спешно.

banner

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. Денят, в който нашите прародители са вкусили от забранения плод и са били изгонени от Рая. Обикновено денят преминава тихо и спокойно. Добре е да се прекара в усамотение, в посвещаване на любимото хоби. Отделете време за себе си и за близките си. Не е подходящо време за колективна работа. Физическото натоварване е добре да се избягва.

Бъдете внимателни и избягвайте неразумни постъпки, прибързани решения. Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и един път отрежи”. Това е най-успешното време за избор. Обмислете всички варианти и тогава анализирайте какъв избор съответства на вашите житейски ценности. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас.

Днес светът отразява мислите, чувствата, проблемите и недостатъците като огледало. Специално време, когато е невъзможно да скриете истинското си лице. Ако днес поведението на партньора или детето ви се струва дразнещо, помислете върху това. Това, което ви дразни у тях, го има и вътре у вас. Ако сега давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, лесно можете да видите решението на вашите собствени проблеми.

Днес всички думи притежават специална сила и следователно се изисква съзнателно отношение. „Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото веднъж не се връща и дори случайно изпуснатата лоша дума може да причини зло. А думите изречени с добра помисъл, ще отидат за благо.

Тежък ден за организма. Ако днес имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това означава, че нарушавате законите на Вселената, вървите срещу божественото. 4 лунния ден не е подходящ за хирургични интервенции, дори медицински процедури не трябва да се провеждат. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Бъдете внимателни към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Използвайте по-леки пози в секса. Рискът от венерически болести е голям, ако бъдете със случаен партньор.

Въздържайте се от покупки, особено ако желанието ви е възникнало спонтанно.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!