Денят е изпълнен с магическата енергия на сътворението

  • Published in Lifestyle

Луната е в знак Риби, където ще остане до 18:02ч на 21 март.

Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Доверете се на интуицията си. Луната изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение, неподдаващо се на обичайната логика. Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост. Отдайте времето си на семейни ангажименти. Може да се използват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации, но да се избягва екстрасензорното лечение.

Краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Да се избягва употребата на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението.

Денят е изпълнен с магическата енергия на сътворението. Възможно е днес да ви се открие нещо, което да обърне напълно живота ви. В този ден се свързват душите на живите същества в едно цяло. Много прекрасни неща могат да се случат днес. Не се затваряйте пред света около вас. Почувствайте вибрацията му, усетете невидимата връзка на времето и разстоянията. Този лунен ден може да се нарече окончателен. Това, което "посяхте" по-рано, дава своите плодове. Всичко, което сте направили, за да постигнете целта, днес придобива пълни очертания.

Чудесно време за комуникация и всякакви социални контакти, особено ако сте в добро, благоприятно настроение. Всяко общуване ще донесе радост, новите запознанства ще се превърнат в приятни и полезни контакти, а общуването в семейството ще укрепи връзките.

Делови съвети: Днес хората се характеризират с известна емоционална непредсказуемост. Те могат да реагират остро на дреболии, които не заслужават внимание. Затова, когато говорите с шефа си, бъдете внимателни и коректни. Въпроси за кариера, функционални отговорности и увеличение на заплатите не си струва да се обсъждат в този ден. Шефът ви ще счете този разговор за неподходящ и раздразнението му няма да позволи да чуе вашите аргументи.

Спортни съвети: Днес е чудесно време за умерени упражнения. Вземайки предвид факта, че възможността да се контузите през този период е в пъти по-висока от нормалното, докато спортувате, бъдете премерени и внимателни. Също така ще бъде чудесно да правите медитация.

Домашни съвети: Двайсет и осмият лунен ден е подходящо време за домашна работа. Можете да правите всичко - от малко почистване до грандиозно обновяване. Превърнете старите си планове в реалност - днес няма ограничения за каквато и да е дейност. Всяка ваша идея днес за подобряване на дома, дори и дългосрочна, ще завърши с успех и резултатът ще ви зарадва.

Почивка и здраве: Днес е подходящо да обърнете голямо внимание на вашето здраве. Опитайте се да намалите количеството храна, което ядете. Днес е един от онези дни, когато не е нужно да претоварвате органите си. Погрижете се за прочистване на тялото - направете клизма, откажете се от храна за днес, отидете на сауна, вземете вана с билкови отвари.

Днес очите са много уязвими. Откажете се от четенето, работата на компютъра, текстовата комуникация в социалните мрежи за целия ден. На този ден прекомерното напрежение на очите не е приемливо. За хората с хипертония денят е доста труден. Внимавайте за кръвното си налягане, не е нужно да работите усилено. Идеалният вариант е да прекарате този ден на брега на водоем, отдавайки се на съзерцание и релакс. Позволете си да се отпуснете и да се отдадете на блаженство - можете да спите по цял ден, да слушате приятна музика, да се разхождате спокойно в парка. Отдихът на открито ще ви зареди с необходимата положителна енергия.

Banner 468 x 60 px